10 mars 2014

helgen som var, lovely!!!

Har haft en sjuuukt  trevlig helg i Hede, Härjedalen. uppladdningen hade kanske kunnat vara bättre, då jag låg i feber tis o ons under veckan, o vi begav oss upp på torsdagen.. mkt snö var det, men inge puder....
Feberfri torsdagen iaf och när vi sen skulle ut o åka blev det ipren och nässpray för att klara dagen!

Fredag bjöd vädret på varma plusgrader, tö och blötsnö och slutligen regn. Blev att kika runt lite första dagen mest och köra ledåkning då det var så dimmigt på fjället. Genomblöta så körde vi bara ett fm-pass, då jag inte visste hur kroppen skulle reagera efter den kraftansträningen, vi tog det lungt resten av kvällen o em med lite film och mat :) På kvällen smattrade det på rutorna av regnet. men natten gav ngn minusgrad.

Lördagen bjöd då på hård o tjock skare med porös snö under, och lite stormblåst hela dagen men solen visade sig. Men det var hårt överallt vilket ger en möjligheten att åka i princip var du vill!! :) blev ett pass på både för- och eftermiddag :):) Massa lek i den mån det gick och tog lite kort :)





Söndagen blev det ett fm-pass innan lunch och hemfärd. En del fastkörningar i drivor på fjället. men bra kul. Idag var det mer vindstilla men härlig sol o klar sikt på fjället :) åker hemåt med en stukad tumme. Men det var det lätt värt!!

Sjuuukt bra helg och jädrans vad skoterägartarmen värker!! Vill ha en skoter, NU! Whiskey varje kväll för att skjuta bort det av sjukan som låg kvar. Hoppas på det bästa så man kan komma igång igen :)
Nu kan jag nog leva på detta ett tag till, till nästa vinter :) våren tog ju över med storm just nu, så nu är cykelabstinensen pågång ^^ 
Men nu nya tag, ny början. Bring it.!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar