21 maj 2014

En fin helg

HElgen bjöd på nattjobb som sagt.. dryyyygt! med tanke på att att helgen även bjöd på sjukt skönt väder. så man sov ju halva dagarna (dock med hel rätt).. men jobbigt i ett huvud som är van med och är inställd och Vill vara en rutinmänniska med mat och sovrutiner. men allt det faller i stöpet när man jobbar skift..

Meen. lördagen sov jag till två. sen var det upp hoppa för en tur till stan föra tt  fixa doppresent och sen hem till byn för att cykla mtb med grabbarna. blev en tur  på 24 km med ren stig och skog :) mkt roligt!! Sen mat med dem och dusch innan jobbet väntade.

Söndag var det dags för Eriks dop. vakna mkt under morgonen för att jag var rädd att försöka mig, samtidigt som man gick och la sig vid kl sju på morgonen. så lagomt mosig var man när man klev upp vid halv ett för att fixa o dona. fint dop med efterkommande fika i bystugan. ren o härlig familjetid <3



Tog sen en tur ner till badet och så fick hundarna bada av sig lite, lycka för dem ;) förutom för nelly som r lite "fessig" för vatten. ;);) hihi. men söt ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar