23 juni 2014

Midsommar helgen då.

Fredag, och det var afton, jag och david tog oss premiärdopp i sjön. Sjuuukt kallt! DOck hade ju jag lite fusk med våtdräkt, men syftet var ju att testa den så den funkar att simma i på Vansbro Halvsim om två veckor. och det funka! Dock kändes vattnet inte så varmt, max 15 grader. brrrrr
Lunch hemma i bberg och sedan lerduveskytte innan det var Drinkathlon.
Sen nattjobb
 


Lördag, dagen efter afton, vakna lite tidigt kanske, halv ett. frulle och sedan tilll Arvsgatan där det var Beerpong turnering innan Midsommarbrännbollen. En annan var återigen nykter medan alla förtärde alkohol. Lika trött som alla andra, lika bakiskänsla efter nattjobb, meen kroppen mådde nog lite bättre i mitt fall. Inge illamående iaf ;)  Födelsedagsfika och grill i gbo sen innan nattjobb.

Söndag, sov tilll halv två. sedan blev det pizza direkt och sen pusseltävling på arvsgatan ^^
två lag, tjejerna mot killarna (jag & Ellis mot David & jonas + jim, efter hans powernap), varsitt pussel på 500 bitar per lag. Tjejerna vann överlägset!! vi var klara på två timmar. Snyggt! Riktig rolig söndagspyssel ^^ Gör vi gärna igen ;) En promenad med far och hundarna hemma inna vi grilla på arvsgatan och sedan var det som sagt dags för jobb igen.
Sista natten denna natthelg, nu är det 10 veckor till nästa gång!!, njuta av 4 dagars ledighet (även om denna dag i princip är redan förbrukad på inget alls..) sedan en fm på jobbet innan vi styr Renaultbussen till Vallåsen för en helg på Downhill-cykling hos Jacob. Kuung!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar