22 september 2013

21 september 2013

Ungefär som på bilderna nedanför har vår dag varit. blev en chilll fm då vi skulle skulle skjutsa lenicas mamma o hennes väninna till flyget vid ett-tiden. men det var inte så bara det inte..! skit United bolaget att flyga med... men dagen bjöd på schteeksol, badminton, flygplatsskjutsning, jag körde tilbaka (yeahj, nu kan jag också säga att jag kört bil i usa!), åt på subway till lunch, cykla runt i området och uppåt bergen o kika lite och gaasch vilka kåkar det låg mellan bergen där!!! WOW.
till kvällen blev det hemmagjord potatissallad, köttbit o lite vanlig lokalt odlad sallad! mums! ni som tror vi kommer gå upp ivikt bara för att vi är i usa tre veckor??? ni kan tänka om. i detta hushåll är det ekologiskt och mycket lokalt odlad sallad!!! ;) 
lite styrka och sen en film innan läggdags, i vanlig ordning en sovstund för frida ;)


Lenica o Mike är borta över helgen och Lenica kommer hem på måndag em, så vi är katt och hundvakt :) saken är att denne söte Kobe är en gammal gubbe, och gamla gubbar brukar ha svårt att hålla sig!! så vid halv tre Varje natt måte han ut o kissa.... så det är bara att kliva upp när han skäller inatt, för micke hör aldrig :P inte så bara det heller! Innan man släpper ut måste man checka gården för svartbjörn..!! så tända utebelysningen, kika med ficklampa, pepparspray i handen... skrämma iväg dem, Seen kan han få gå ut o göra ifrån sig ;) wild west.

klockan är nu halv ett på natten, vi ligger -8 timmar i förhållande till er hemma. Det har regnat lite på kvällen men är nu 15 grader varmt ute!! och natten som var var det bara 6 grader. inte undra på att det börjar åska nu, några muller då oh då , men groova och de dånar! så ska försöka sova. väntas regn hela dan imorrn, så blir nog att åka o kika in shopping centren som ligger i utkanten av stan. får se om det är nåt som vill följa med hem?? ;)

miss you guys at home.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar