6 maj 2012

Friday



Fredagen spenderades med att på morgonen avstå från cirkelträningen, eftersom kroppen inte känns nå bra, och det var meningen att vi skulle spela match på kvällen. Så morgonen spenderades iaf i träningslokalen för att leka med Bästa lille "farbrorn" medan mor hans tränade. Man kan inte börja dagen på något bättre vis <3
Sedan brummade jag och syster upp till rättvik, trotsade det dåliga och kalla vädret, för en årlig tripp till Rättviks Marknad.! Hem kom jag med tunnbröd och en träningströja ^^ nöjd tjej. På vägen pp, längs ingelsvägen, så höll vi på att köra på en Orre. Fin sådan. Såg skapligt förvirrad ut över snön :P tsss.

Direkt från rättvik åkte jag  med bästa P för att leka lite Nanny på stan. Blev lite mellis på Caféet och in och kika på djuren på Djur Magasinet och leka med hund pip-leksakerna :P medan mor deras uträttade saker på annat håll. Sedan blev det lite sommarshopping på stan en sväng. Medan det gicks i affärerna så tog jag och Au rulltrapporna i Bergströms Galleria Upp och Ner ett Antal gånger, det var bra mycket roligare ;)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar